'lupio' ga adrenalin

Ante Rebić u očaj je bacio navijače Eintrachta, ali na kraju je sve bio tek - nesporazum

02.02.2019 u 14:32

Bionic
Reading

Eintracht je u prošlom kolu odigrao 2:2 na gostovanju kod Werdera u Bremenu, a jedan je gol za momčad iz Frankfurta zabio hrvatski reprezentativac Ante Rebić. No, nije ga proslavio na svoj uobičajeni način, pa su navijači pomislili kako napušta klub...

Zabio je Ante Rebić za 1:1 u 35. minuti utakmice. Bila je to sjajna golčina našeg reprezentativca, ali nakon toga je njegova reakcija ozbiljno zabrinula navijače i suigrače.

Naime, Rebić je odbio proslaviti taj gol... I tako je cijeli tjedan trajala neizvjesnost, navijači su na društvenim mrežama iskazali zabrinutost, nagađalo se kako je to potez igrača koji namjerava napustiti klub jer je nezadovoljan, kako je time pokazao da mu nije do ostanka u Frankfurtu.

Na kraju, tresla se brda, rodio se miš. Razlog je bio više nego nevjerojatan, a pojasnio ga je glasnogovornik kluba Carsten Knoop kako bi primirio zabrinute navijače.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Rebića je u tom trenutku toliko obuzeo adrenalin da je načas zaboravio tko nam je protivnik', kazao je Knoop i pojasnio:

'Mislio je da je zabio svom bivšem klubu Leipzigu, a tada golove ne slavi iz poštovanja...'