Hrvat dio velikog transfera

Ivan Perišić sigurno napušta Inter ovoga ljeta; novi velikan se uključio u borbu za hrvatskog reprezentativca

31.07.2020 u 14:54

Bionic
Reading

Jose Mourinho bi rado vidio Ivana Perišića u Tottenhamu, a Hrvat bi mogao poslužiti kao dio transfera Tanguya Ndombelea u Inter Milan

Tottenham je prije godinu dana iz Lyona za 60 milijuna eura doveo Tanguya Ndombelea, ali on se i nije previše proslavio. Za londonski sastav je upisao 29 utakmica od čega je u početnoj postavi bio samo 12 puta. 23-godišnjeg Francuza sada želi Inter, a taj posao mogao bi uključivati i našeg Ivana Perišića.

The Guardian piše da je londonski sastav spreman pustiti Ndombelea za 50 milijuna eura. Iako je Tottenham spreman izgubiti 10 milijuna eura na ovom transferu i prvu plaću njegovog šestogodišnjeg ugovora, Interu bi i tih 50 milijuna eura bilo previše pa su spremni ponuditi neke od igrača.

Jedan od onih koje je Inter spreman ponuditi je slovački branič Milan Škriniar kojeg bi Jose Mourinho rado prihvatio jer ga vidi kao zamjenu za Jana Vertonghena kojem je istekao ugovor. Isti izvor javlja i kako Mourinho želi Ivana Perišića koji mu je na popisu još od kada je vodio Manchester United.

Tako se i Tottenham uključio u utrku za Perišića kojeg žele i Manchester United i Bayern München koji ipak ostaje glavni favorit za njegovo dovođenje. Perišić je tamo proveo prošlu sezonu na posudbi, a sada je vrijeme da ga njemački div otkupi, no ne žele platiti cifru koju traže Talijani pa tu cijeli posao zapinje. Izgleda da je sigurno jedino da Perišić napušta Inter.