kobe

Iskrenim i dirljivim porukama od Bryanta se opraštaju Modrić, Messi, Cristiano Ronaldo, Rakitić...

27.01.2020 u 01:02

Bionic
Reading

Kobe Bryant, jedan od najvećih košarkaša u povijesti te legenda NBA lige, koja je od 1996. do 2016. nosila dres LA Lakersa, poginuo je u nedjelju u padu helikoptera, zajedno s još osam ljudi, a među kojima je bila i njegova 13-godišnja kćer Gianna Maria

Sportski svijet ostao je u šoku nakon objavljene vijesti kako je u Kaliforniji, nakon pada helikoptera, u kojem je bio s 13-godišnjom kćeri te još sedam osoba, poginuo jedan od najvećih košarkaša u povijest, 41-godišnji Kobe Bryant.

>> U helikopterskoj nesreći poginuli legendarni NBA košarkaš Kobe Bryant, njegova 13-godišnja kći i još sedam ljudi

Naravno, prve su reagirale zvijezde američkog sporta, ali tijekom večeri, putem društvenih mreža počeli su se javljati i brojni vrhunski sportaši iz Europe. Između ostalih i hrvatski nogometaši.

>> Najveći sportaši svijeta u šoku nakon vijesti o smrti Kobea Bryanta; evo što pišu...

'Istinska legenda. Teško za povjerovati, nedostajat ćeš, Kobe', napisao je hrvatski kapetan Luka Modrić.

'Tako je žalosno čuti vijesti o smrti Kobeja i njegove kćeri Gianne. Kobe je bio istinska legenda i inspiracija tolikim ljudima. Šaljem sućut njegovoj obitelji i prijateljima i obiteljima svih koju su izgubili živote u nesreći. Počivao u miru, legendo', napisao je Cristiano Ronaldo.

  • +7
Kobe Bryant Izvor: Profimedia / Autor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

'Nemam riječi. Sve moje misli su uz Kobejevu obitelj i prijatelje. Bilo mi je zadovoljstvo upoznati ga i podijeliti s njim dobra vremena. Napustio nas je pravi genijalac', stoji u objavi Lionela Messija.

'Ne mogu vjerovati', napisao je Ivan Rakitić.

  • +10
Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera Izvor: Profimedia / Autor: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia