kraj prijelaznog roka

Icardi i Falcao pronašli nove klubove, a Ivan Rakitić nakon svega ostao u Barceloni

03.09.2019 u 00:02

Bionic
Reading

U posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka Mauro Icardi otišao je na posudbu u PSG, dok je Radamel Falcao potpisao za Galatasaray, a Ivan Rakitić na kraju ostao u Barceloni...

Ljetni prijelazni rok završava ove noći. U posljednjim satima najzvučnije je odjeknuo odlazak Maura Icardija na posudbu u PSG koji se ranije ovog ponedjeljka pojačao i Keylorom Navasom.

Argentinski napadač postao je višak u Interu nakon dolaska Romelua Lukakua pa će probati ostaviti trag među Parižanima koji imaju pravo kupiti ga sljedećeg ljeta, ako ih impresionira.

Turski nogometni velikan Galatasaray angažirao je kolumbijskog reprezentativnog napadača Radamela Falcaa, dosadašnjeg člana Monaca, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Iskusni 33-godišnji Falcao je imao ugovor s Monacom do ljeta 2020., a ove sezone još nije zaigrao zbog ozljede gležnja.

Španjolski nogometni prvak Barcelona produžio je ugovor s napadačem Rafinhom do ljeta 2021. godine te ga odmah potom poslao na jednogodišnju posudbu u Celtu iz Viga.

Rafinha je na početku ove sezone nastupio u sve tri Barcelonine utakmice u Primeri iskoristivši neigranje Lionela Messija, Luisa Suareza i Ousmanea Dembelea zbog ozljeda, ali očito nije impresionirao Valverdea.

Za nas je važnija vijest da Ivan Rakitić nakon tri mjeseca beskrajnih glasina ipak ostaje u Barceloni gdje će se pokušati izboriti za povratak u udarnu momčad u kojoj je izgubio mjesto na početku nove sezone.