transferi u zadnji čas

Rijeka vratila Andrijaševića, Hajduk doveo Peruanca, a Dinamo kupio stasitog napadača i zadržao Olma

02.09.2019 u 23:31

Bionic
Reading

U posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka Rijeka je dogovorila posudbu Franka Andrijaševića, dok je Ivan Bulos stigao u Hajduk, a Sandro Kulenović u Dinamo, dok za Danija Olma nije bilo ponuda pa ostaje na Maksimiru...

Uzbudljivo je bilo tijekom posljednjeg dana prijelaznog roka u HT Prvoj ligi, jer svi su se vodeći klubovi značajno pojačali.

Rijeka je uspjela vratiti Franka Andrijaševića koji se nikako nije snašao u Gentu u kojeg je došao s Rujevice, nakon što je u izboru 'Kapetani biraju' progašen najboljim nogometašem domaćeg prvenstva. Sada se vraća na posudbu i nada oživjeti karijeru.

Hajduk je nakon Filipa Bradarića osigurao dolazak Ivana Bulosa, peruanskog 26-godišnjeg napadača hrvatskih korijena koji dolazi iz Deportivo Municipala. Iza njega je teška ozljeda koljena, ali sada je spreman i vjeruje da može pomoći Splićanima izboriti mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Ni Dinamo nije mirovao. Doveden je naš ugledni mladi napadač Sandro Kulenović kojeg smo upoznali na Euru U-21 reprezentacija u lipnju kada je mogao zabiti izjednačujući pogodak protiv Francuske, ali pogodio je okvir gola.

Kulenović je sezonu započeo u poljskoj Legiji, ali 'modri' su ga kupili uz odštetu od vjeruje se oko dva milijuna eura.

'Uvijek sam slutio kako ću jednoga dana ostvariti dječački san i istrčati na Maksimiru u dresu svog Dinama. Sjajno se osjećam kada znam da je san blizu ostvarenja,' izjavio je Kulenović koji je prošao Dinamovu omladinsku školu.

Ipak, vjerojatno najvažnija vijest prijelaznog roka je ta da Dani Olmo ostaje na Maksimiru. Nije bilo ponuda zadnjeg dana koje bi zadovoljile 'modre' pa će ih Španjolac predvoditi ove jeseni u Ligi prvaka, a na eventualni transfer će pričekati siječanj ili sljedeće ljeto...