MENADŽERSKA POSLA

Ibro bi više od Scudetta, ali ne razmišlja o odlasku

17.03.2009 u 18:04

Bionic
Reading

Švedskom napadaču i igraču milanskog Intera Zlatanu Ibrahimoviću očito je dosadilo osvajati samo nacionalna prvenstva. Tako barem sugerira njegov menadžer Mino Raiola, koji je kao moguću opciju za odlazak spomenuo Barcelonu. Naravno, samo ako ga Inter odluči prodati

'Zlatanu Ibrahimoviću dosta je neuspjeha u Ligi prvaka, a jedna od opcija sigurno je prelazak u Barcelonu', izjavio je u ponedjeljak za Gazzeto dello Sport menadžer Raiola.

Međutim, u istom tekstu list navodi i da s Interom nije bilo nikakvih pregovora oko odlaska. Na reakciju se nije trebalo dugo čekati, a već u utorak Raiola je okrenuo ploču.

'Možda Ibrahimović napusti Milan, jer nema mnogo prostora u središtu grada igrati nogomet s djecom', uz smijeh je rekao Ibrin menadžer.

Potom je ozbiljnijim glasom dodao: 'Zlatan neće napustiti klub, osim ako ga predsjednik Massimo Moratti ne odluči prodati. U protivnom, Ibrahimović će odraditi svoj ugovor do kraja u Interu. Samo neke momčadi mogu si priuštiti nekoga tko je na tom nivou, poput Lionela Messija, Didiera Drogbe, Cristiana Ronalda i Alexandrea Pata. To su Chelsea, Liverpool, Real Madrid, Barcelona, Inter, Milan i Manchester United. Sve ovo govorim jer mislim da Zlatan vrijedi 100 milijuna eura, a mislim da je i najkompletniji nogometaš svijeta'.