BARCA PRODAJE

Ibrahimović sve bliže odlasku na Otok

13.05.2010 u 08:40

Bionic
Reading

Zlatanu Ibrahimoviću su odbrojeni dani u Barceloni jer nije zadovoljio apetite Katalonaca. Cijena je između 45 i 50 milijuna eura, a zainteresiranih ne nedostaje

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović mogao bi upoznati englesku ligu jer u Barceloni nisu oduševljeni njegovim učinkom i spremni su ga prodati. Naravno, samo za dobar iznos. Svoje su zanimanje već  pokazali premierligaši Chelsea i Manchester City koji su pripremili 40 milijuna funti (47 milijuna eura).

Ipak, za Chelsea je prva opcija kupnja Fernanda Torresa, a okrenut će se Ibrahimoviću samo ako ne dovede španjolskog napadača na Stamford Bridge. Što se tiče Cityja, njegov veliki minus je to što sljedeće sezone neće igrati u Ligi prvaka, a ipak se nešto pita i Šveđanina.

U svojim redovima volio bi ga vidjeti i Juventus u kojem je taj snažni golgeter igrao od 2004. do 2006. te ga zatim napustio i otišao u Inter nakon što je torinski klub izbačen u drugu ligu. No Talijani ne mogu platiti koliko i Englezi - najviše što mogu ponuditi je 40-ak milijuna eura.