LOVA NIJE PROBLEM

I Real zainteresiran za Džekine majstorije

07.05.2010 u 15:01

Bionic
Reading

Edin Džeko će zasigurno biti jedna od najvećih zvijezda ljetnog prijelaznog roka. Za napadača Wolfsburga zanimanje su pokazali najveći svjetski klubovi i sve je bliži rastanak s 'vučjim gradom'

Nije tajna da je reprezentativac BiH Edin Džeko u mislima mnogih trenera. Chelsea, Manchester United, Manchester City, Milan i Juventus su samo neki od zainteresiranih. Odšteta nije mala, 40 milijuna eura, i ohladila je mnoge, poput 'rossonera', ali još ima i onih koji tu svotu mogu bez problema isplatiti.

Borba za Džekine usluge se ovih dana još više zahuktala jer je, prema pisanju stranih medija, u utrku za sjajnog golgetera ušao i madridski Real.

'Kraljevi' nisu pretjerano zadovoljni Karimom Benzemom kojeg su doveli na početku sezone iz Lyona, njihova davna želja David Villa je pred vratima Barcelone, napadač ManU-a Wayne Rooney nije na prodaju, pa su se okrenuli Džeki.

Iznos od 40 milijuna eura nije problem za Madrižane (Rooney je dvostruko skuplji), te su navodno već i otvoreni pregovori između Wolfsburga i Reala.

Ove sezone je reprezentativac BiH prvi strijelac Bundeslige sa 21 pogotkom.