ZVIJEZDE U ŠOKU

LeBron grcao u suzama nakon Bryantove smrti, a emotivna Shaquilleova poruka mnoge je rasplakala: Ne postoje riječi kojima bih opisao bol

27.01.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Među mnogobrojnim košarkašima koji su se oglasili putem društvenih mreža nakon tužne vijesti da je u padu helikoptera u blizini Los Angelesa tragično preminuo Kobe Bryant, emotivne poruke poslali su njegovi bivši suigrači i bliski prijatelji LeBron James i Shaquille O'Neal

Nakon što su svi svjetski mediji objavili vijest kako je u padu helikoptera u blizini Los Angelesa smrtno stradao 41-godišnji Kobe Bryant, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, nešto kasnije potvrđeno je da je s njim u helikopteru smrtno stradala i njegova 13-godišnja kći Gianna te još sedam putnika.

Tužna vijest o tragediji stigla je i do ponajboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa, kojem je Kobe Bryant bio više od uzora.

'Kobe je bio besmrtan. Ponekad svemir uzrokuje ove stvari', kazao je igrač Los Angeles Lakersa James, a koji je ovu šokantnu vijest saznao u trenutku kada je s momčadi kretao na avion u Philadelphiji.

LeBron nije mogao zaustaviti suze, što je zabilježila i kamera.

'Kada se samo sjetim kako je stigao u NBA iz srednje škole, bio je netko tko me inspirirao. Koristio sam to za motivaciju. Pomogao mi je prije nego što je uopće znao za mene zbog onoga što je radio', kazao je James, prenosi američki ESPN.

Teško je do riječi dolazio i legendarni centar Shaquille O'Neal, košarkaš koji je punih osam sezona igrao u Los Angeles Lakersima uz Kobea Bryanta. Zajedno su osvojili tri naslova NBA prvaka…

'Ne postoje riječi kojima bih izrazio bol koju sada osjećam nakon što sam izgubio nećakinju Gigi i brata Kobea Bryanta. Volim te i nedostajat ćete mi. Moja sućut obitelji Bryant i obiteljima drugih putnika koji su bili u helikopteru. TRENUTAČNO MI JE MUKA', napisao je O'Neal na društvenoj mreži uz nekoliko zajedničkih fotografija.

'Kobe je bio puno više od sportaša, bio je obiteljski čovjek. To je ono što nas je najviše povezivalo. Grlio sam njegovu djecu kao da su moja, a on je grlio moju kao da su njegova. Njegova kći Gigi rođena je na isti dan kao i moja najmlađa kći Me'Arah', napisao je Shaq.

Dirljivu poruku objavio je i Michael Jordan, jedan od najvećih i najpopularnijih sportaša svih vremena te igrački uzor Kobeu Bryantu.

  • +10
Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera Izvor: Profimedia / Autor: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia