ČAČIĆ POTVRDIO

Hrvatska bez najvećih zvijezda na utakmici u Belfastu

13.11.2016 u 14:08

Bionic
Reading

Ante Čačić odlučio je poštediti Modrića, Kovačića, Subašića, Perišića, Rakitića i Ćorluku koji ne putuju s ostatkom reprezentacije na prijateljsku utakmicu protiv Sjeverne Irske u Belfastu 15. studenog...

Nakon impresivne pobjede protiv Islanda zahvaljujući golovima Marcela Brozovića, Hrvatska još mora odraditi formalnost i zaključiti natjecateljsku godinu prijateljskom utakmicom protiv Sjeverne Irske.

Ante Čačić odlučio je ne koristiti Modrića, Rakitića, Subašića, Ćorluku, Kovačića i Perišića, a priliku će u utorak dobiti igrači iz drugog plana.

'Island je uspješno apsolviran i u dobrom raspoloženju putujemo u Belfast. Vodimo 16 igrača s namjerom da odigramo dobru utakmicu. Svaka je utakmica važna, a ova pritom može dati mnogo odgovora o igračima koji su do sada manje sudjelovali u igri reprezentacije,' prenosi službena stranica HNS-a izjavu Ante Čačića koji je dodao:

'Neki su kod mene prvi puta, a oni koji manje igraju u svojim klubovima imat će priliku dobiti pravi, natjecateljski podražaj. Stoga očekujem pravu utakmicu i ne dvojim da je Hrvatska izazov svima, pa tako i Sjevernoj Irskoj koja je u nizu nepobjedivosti na svom terenu. Učinit ćemo sve da im taj niz prekinemo. Mislim da nas ničime ne mogu iznenaditi.'

Utakmica u Belfastu počinje u utorak u 20:45.