SAD JE I SLUŽBENO

Harry Redknapp preuzeo QPR

24.11.2012 u 12:55

Bionic
Reading

Unatoč silnim ulaganjima i dovođenju brojnih pojačanja tijekom ljeta, QPR je nakon 12 kola Premiershipa na posljednjem mjestu ljestvice. U petak je smijenjen Mark Hughes, a dan kasnije je stigla i potvrda o angažmanu Redknappa

Premierligaš Queens Park Rangers potvrdio je u subotu imenovanje Harryja Redknappa (65) novim menadžerom. Iskusni je stručnjak potpisao ugovor na dvije i pol godine.

Unatoč silnim ulaganjima i dovođenju brojnih pojačanja tijekom ljeta, QPR je nakon 12 kola Premiershipa na posljednjem mjestu ljestvice sa samo četiri boda i bez ijedne pobjede. U petak je smijenjen dosadašnji menadžer Mark Hughes, a dan kasnije je stigla i potvrda o angažmanu Redknappa.

'Sretan sam što se vraćam trenerskom poslu na vrućoj klupi QPR-a. Nakon razgovora s vlasnicima, shvatio sam da je ponuda predobra da bih je odbio. Nema sumnje da momčad ima velike mogućnosti, ali zbog raznih razloga stvari se dosad nisu dobro razvijale. Jedva čekam da počnem raditi', poručio je Redknapp koji će novu momčad pratiti s tribina tijekom subotnjeg gostovanja kod Manchester Uniteda.

Redknapp je posljednji trenerski posao obavljao u Tottenhamu na čijoj je klupi sjedio od jeseni 2008. do kraja prošle sezone. Prije toga je vodio Bournemouth, West Ham, Portsmouth i Southampton.