splićani tužni iz bukurešta

Hajdukov trener svjestan je kakve posljedice donosi ovakav poraz

16.08.2018 u 23:14

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka do posljednje minute sudačke nadoknade bili su sudionici play-offa Europske lige, no onda je Posavec krivo procijenio let jedne lopte i dopustio Gnohere da pogodi mrežu za pobjedu Steaue i konačnih 2:1

Hajdukov trener Željko Kopić u Bukureštu nakon utakmice, kako prenosi Dalmatinski portal, je izjavio:

'Prvo poluvrijeme je to bila utakmica bez kvalitete, imali smo previše pogrešaka, u nastavku smo mijenjali igrače i sistem, potrudili se igrati ofenzivnije. Nakon što smo zabili gol, Steaua nije ništa posebno napravila, ali su zabili pogodak u završnici'.

>> Šokantno ispadanje Hajduka; primili gol u četvrtoj minuti sudačke nadoknade

  • +19
Hajduk - Steaua, 3. pretkolo Europske lige, 2018. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Pogotke Rumunja komentirao je ovako.

'Kod prvog je bila nekakva ruka, nisu imali niti jednu čistu situaciju, a druga je došla iz centaršuta. Jako je loš osjećaj nakon svega'.

Upitan je je li pomislio da je gotovo nakon Saidova pogotka...

'Nakon izjednačujućeg gola je bio fokus što protivnik radi, bili smo ekstra stabilni. Igrali smo s Hamzom i Mijom ispred zadnje linije. Nisu nas doveli u veće probleme. Osjećaj je sada užasan'.

O posljedicama ispadanja je kazao:

'Sigurno da svaki poraz nosi svoje. Što se tiče stožera, to su ljudi koju su profesionalci, daju sve za momčad. Što se tiče ekipe, atmosfera je bila izuzetno pozitivna, bili smo odlučni da ostvarimo pozitivan rezultat. Kad dođeš nadomak cilju sigurno da je osjećaj loš', završio je Kopić.

Kako će na sve ovo reagirati uprava i navijači, ostaje nam da pričekamo. Iako se iz ovih izjava može zaključiti da ni Kopić više nije siguran u svoju poziciju.

Osim što je ispao iz Europe, ni u prvenstvu mu ne 'cvjetaju ruže', jer Hajduk u tri kola ima tek dva osvojena boda.

Izvor: Društvene mreže