SVI SRETNI

Hajduk ponudio Anti Miši novi ugovor

08.12.2008 u 16:50

Bionic
Reading

Zanimljivo je bilo na novinskoj konferenciji Hajduka. Strategu Ante Miši i službeno je od strane čelnika splitske momčadi ponuđen novi ugovor, ali sve će biti poznato kada se predsjednik Peroš vrati iz Južne Amerike

Ante Miše je preuzeo treniranje Hajduka 29. listopada ove godine nakon što je dotadašnji trener Goran Vučević podnio ostavku. Pod trenerskom palicom Miše Hajduk je nanizao sedam pobjeda i dva neodlučna rezultata, bez ijednog poraza. Takav rezultatski uspjeh, a posebice igru Hajduka naveli su mnoge da sadašnji Hajduk uspoređuju sa nekadašnjim Hajdukom koji je igrao u europskim kup natjecanjima.

Direktor splitskog Hajduka Fredi Fiorentini u ponedjeljak je novinarima izjavio kako je Anti Miši i službeno ponuđeno potpisivanje trenerskog ugovora ali da će detalji o tomu biti poznati nakon povratka predsjednika kluba Mate Peroša s puta u Južnoj Americi.

Na konferenciji Ante Miše je novinarima kazao kako je zadovoljan sadašnjim igračkim kadrom ekipe, dodavši kako bi dobro došlo i 'neko pojačanje'.

'Najjače pojačanje bio bi ostanak Nikole Kalinića', dodao je Miše.

Fredi Fiorentini je potvrdio da je dosadašnji nogometaš Zadra Marin Tomasov već pristupio Hajduku, ali će njegovo svečano predstavljanje kao novog člana ekipe biti upriličeno nakon povratka predsjednika Mate Peroša.

Nogometaši Hajduka bit će na odmoru do 5. ili 6. siječnja 2009. kada će početi pripreme za nastavak sezone, u kojoj u prvom kolu na Poljudu, 22. veljače 2009., ugošćuju zagrebačkog Dinama.