DOLAZI LOKOMOTIVA

Hajduk će jedva sastaviti momčad za subotu

15.05.2011 u 20:46

Bionic
Reading

Tužna Hajdukova sezona je pri kraju, ali prije godišnjeg odmora igrači Ante Miše moraju igrati s Lokomotivom dvoboj na Poljudu koji će odlučiti o mjestu viceprvaka države. Ne pobijedi li Hajduk, mogao bi ih preskočiti lokalni rival RNK Split

Bod u Kranjčevićevoj ispada kao neki veliki Hajdukov uspjeh. I to je istina. S igračem manje, Hajduk se othrvao Zagrebu, konačnih 2:2 zadovoljilo je trenera Antu Mišu. A to što Hajduk ima pet osvojenih bodova u posljednjih osam kola, što je u seriji koja se rijetko pamti u sto godina postojanja, što je sramota ono što prikazuju splitski igrači...

E, to je neka druga priča. Koja će se valjda raščistiti kada prvenstvo završi. A u posljednjem kolu u Poljud stiže Lokomotiva. Za sigurnu potvrdu drugog mjesta Hajduku treba pobjeda, Lokomotiva se bori za ostanak. A mnogo je izostanaka, Miše će teško složiti momčad. Brkljača, Buljat i Marin Ljubičić dobili su treći žuti karton, Jozinović crveni, a od ozlijeđenih priključuju se Vejić i Kalinić.

Anas Sharbini još je kod kiropraktičara, Krešo Ljubičić otišao je primiti injekcije u Frankfurt, za Oremuša je prvenstvo gotovo, Subašić je također blizu neigranja.

A brojke domaćih utakmica za Hajduk su poražavajuće. Ove godine bijeli su u Poljudu pobijedili tek Split, a i tada su bili nadigrani. Inače, stanje na tržištu trenera nije se puno promijenilo. Predsjednik Hrvoje Maleš najradije bi da u subotu iz lože novi trener odgleda utakmicu.

Prvi je izbor, barem je takvo trenutačno stanje, Vladimir Petković, drugi Bojan Prašnikar, a kao treći uskočio je Elvis Scoria. I trener Rijeke ima dosta svojih zagovaratelja. Ono što je izvjesno, sa svima se razgovaralo, ni s kim nije dogovoreno.