jako ružna ozljeda

Grozan udarac za Španjolce uoči Eurobasketa i okršaja s Hrvatskom: U šoku smo!

10.08.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Sergio Llull, jedan od najboljih španjolskih košarkaša teško je ozlijedio koljeno u pripremnoj utakmici protiv Belgije i neće nastupiti na Eurobasketu...

Podsjetimo, Španjolci su u uskom krugu favorita za osvajanje titule na europskoj košarkaškoj smotri, a turnir započinju u rumunjskoj skupini zajedno s Hrvatskom, Crnom Gorom, Češkom, Mađarskom i domaćinom.

No, pogodila ih je teška ozljeda ove srijede na pripremnoj utakmici protiv Belgije na kojoj je jedan od najboljih igrača Sergio Llull polomio ligamente koljena i neće nastupiti na Eurobasketu.

'Svi smo u šoku, zabrinuti smo za dečka,' priznao je izbornik Sergio Scariolo koji je svjestan koliko je Španjolska bez Llulla slabija reprezentacija nego s njim.

Vjeruje se da 29-godišnjeg košarkaša Reala čeka duga pauza i da ga više nećemo imati prilike gledati na terenu u 2017. godini, a španjolski mediji njegovu su ozljedu prozvali zastrašujućom. Reprezentaciji ipak ostaju još braća Gasol uz koje će i dalje predstavljati opasnog suparnika svakome tko im se nađe na putu..