turnir u križevcima

Gotovo 100 ekipa u borbi za nagradni fond od čak 30.000 eura

13.12.2023 u 12:05

Bionic
Reading

23. izdanje jednog od najdugovječnijih malonogometnih turnira u Hrvatskoj najveće je do sad, a uz nogometne utakmice posjetitelji će imati priliku uživati i u izvrsnom zabavnom programu

Gotovo 100 prijavljenih ekipa na glavnom i županijskom turniru borit će se za zasigurno najveći nagradni fond koji iznosi više od 30.000 eura za pobjedničke ekipe.

Svečanom ceremonijom u dvorani Ljudevita Modeca u Križevcima otvoren je Ožujsko malonogometni turnir 2023.

Turnir je započeo utakmicama prve skupine, a ekipe Marin promet i Robin trgovine nastavljaju svoj malonogometni put u Križevcima, dok su se Gorenc transporti oprostili od natjecanja.

Križevački gradonačelnik Mario Rajn svečano je otvorio turnir, a riječi pohvale svima u organizaciji uputio je i koprivničko-križevački župan Darko Koren.

'Grad Križevci su kao i uvijek podržali naš turnir, a za značajan organizacijski iskorak ove godine možemo zahvaliti našem sugrađaninu Tihomiru Gudiću i njegovom timu, koji su cjelokupni program podigli na najvišu razinu, tako da ove godine možemo očekivati najbolje izdanje do sad', istaknuo je Mario Rajn.

Brojna poznata lica viđena su u križevačkom sportskom domu, a zabavni program vodili su Irina Čulinović i Frano Ridjan.

Otvaranje su uz mnogobrojne dužnosnike podržali Darko Vučić, načelnik sektora uprave za sport Ministarstva turizma i sporta, Darko Toth iz Unicefa, Aleksandar Aleksovski, direktor NK Slaven Belupo, Robert Markulin, predsjednik nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije i član izvršnog odbora HNS-a, Domagoj Prebeg iz Zagrebačke pivovare te mnogi drugi.

  • +9
Križevci mali nogomet turnir 2023. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Igrači Slaven Belupa družili su se posjetiteljima i poklanjali im lopte i majice.

Na ceremoniji otvorenja atmosferu je podigla energična Indira Forza, a kasnije joj se u šatoru pridružio Tamburaški sastava KAS. Nakon otvorenja uslijedila je još jedna malonogometna poslastica - Revijalna utakmica Legende Križevaca protiv Legendi Kutije šibica. 'Kutijaši' su slavili pobjedom 2:1.

Ekipe će odmjeravati snage sve do 6. siječnja kada je na rasporedu finale uz izravan prijenos na SK televiziji. Turnir će uz spektakularne nogometne izvedbe imati i vrhunski zabavni program nastupima najvećih regionalnih zvijezda; 26.12. koncert Željka Samardžića i 4.1. koncert Miroslava Ilića.