SuperSport HNL

Gorica dovela pojačanje iz Dinama; u Turopolje je stigao nadareni mladi veznjak

14.07.2023 u 13:31

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana prije početka nove sezone SuperSport HNL-a Gorica je potvrdila kako je njihovu momčad pojačao veznjak Dinama Marko Soldo (19) koji je stigao na jednogodišnju posudbu

Talentirani Dinamov igrač sredine terena, Marko Soldo (19), provest će sezonu 2023./'24. na jednogodišnjoj posudbi u hrvatskom prvoligašu HNK Gorica. Marku želimo puno sreće i uspjeha u ovoj sezoni, objavili su iz Dinama, a ubrzo je stigla i potvrda iz redova Gorice.

'Novi igrač Gorice danas je postao Marko Soldo! Mladi 19-godišnji vezni igrač stigao je na posudbu do kraja sezone iz GNK Dinamo Zagreb te se već priključio našoj momčadi na Rogli', objavili su iz Gorice te dodali:

'Drugi dio prošle sezone, Marko je proveo na posudbi u redovima Šibenika za koji je upisao 18 službenih utakmica.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Mislim da možemo napraviti dobre stvari, imamo kvalitetnih igrača i karakternog trenera', izjavio je Marko Soldo nakon što se priključio svojoj novoj momčadi koja odrađuje završni dio priprema na Rogli.

Soldo je ranije bio standardni član juniorske momčadi Dinama za koju je odigrao 32 utakmice, a sad će u redovima Gorice imati priliku za novo dokazivanje.