hoće li pristati?

Neočekivani rasplet; Neymar je dobio ponudu, a PSG jedva čeka da ga se riješi...

14.07.2023 u 12:28

Bionic
Reading

Neymar (31) je, ako je za vjerovati engleskim i francuskim medijima, već odigrao posljednju utakmicu u dresu PSG-a. Naime, na Park prinčeva je stigla ponuda koju su svi jedva čekali

Neymar (31) će ovog ljeta, gotovo sigurno, napustiti PSG. Brazilac ima nekoliko sjajnih ponuda, ali sad je napokon stigla i ona koja bi sve zainteresirane strane zadovoljila.

PSG se Neymara želi riješiti pod svaku cijenu, ali njemu se ne žuri jer u Parizu ima ugovor do kraja lipnja 2025. koji mu jamči nešto više od 40 milijuna eura na godinu!

Činjenica je da Neymar nije sretan u Parizu, već neko vrijeme pokušava pronaći izlaz, ali u tome su ga spriječile ozljede. Brazilac nije odigrao niti jednu utakmicu još od veljače kad se ozlijedio i završio na operaciji gležnja. Sad je navodno zdrav i spreman za novu sezonu, ali pitanje je računa li novi trener PSG-a Luis Enrique na njega.

Le Parisien je otkrio kako su za Neymara zainteresirani neki engleski klubovi, a sad je poznato da su to Chelsea, Manchester United i Newcastle. Realnost je takva da je tek Chelsea spreman krenuti u akciju.

'Bluesi' su spremni poslati prvu ponudu, a u PSG-u su spremni Neymara pustiti i ispod cijene. Sve, samo da ode... Englezi su uvjereni da bi Brazilac bio zainteresiran igrati na Otoku, ali je sad pitanje koliko mu Chelsea može ponuditi. Klubovi će se već nekako dogovoriti, ali Neymar će sigurno tražiti ugovor najmanje u razini ovog iz PSG-a, a to će teško dobiti u ovom trenutku.

Neymar je u PSG stigao iz Barcelone u ljeto 2017. godine, njegov je transfer od 222 milijuna eura i dalje najveći u povijesti nogometa. U šest sezona je za PSG odigrao 173 utakmice te je zabio 118 golova uz 77 asistencija.