više ga ne trebaju

Ante Rebić doznao katastrofalne vijesti; već je spakirao kofere...

14.07.2023 u 09:15

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac i napadač Milana Ante Rebić (29) na samom je početku priprema doznao loše vijesti. Trener 'rossonera' Stefano Pioli rekao mu je da više ne računa na njega i da si mora potražiti novi klub

Još je prošle sezone bilo jasno da je Ante Rebić (29) izgubio svoje mjesto u momčadi Milana, a sad je bivši hrvatski reprezentativac doznao najgore moguće vijesti.

Momčad Milana započela je pripreme za novu sezonu, a trener Stefano Pioli je Rebiću otvoreno rekao kako stoje stvari - više jednostavno ne računa na njega i naš napadač si mora potražiti novi klub!

Rebić ima ugovor s Milanom do kraja lipnja 2025. godine, ali u momčadi sa San Sira za njega više nema mjesta. Bilo je to potpuno jasno nakon što je iz Chelseaja i službeno stigao Christian Pulisic.

Talijanski mediji bliski Milanu tvrde kako je Rebić 'već spakirao kofere' te intenzivno traži novi klub.

'Gotovo je! Rebić je već spakirao stvari, Pioli ga se silom želi riješiti da napravi mjesta u momčadi', navodi Corriere della Serra.

To znači da će ga Milan prodavati 'ispod cijene', ali i bez toga je Ante Rebić 'tražena roba' te je već dobio nekoliko zanimljivih ponuda.

Prije svih su tu turski velikani Bešiktaš i Fenerbahče, a navodno je zainteresiran i Wolfsburg. Tu ima logike jer 'vukove' vodi Niko Kovač koji je Rebića svojevremeno preporodio u Eintrachtu iz Frankfurta iz kojeg je u ljeto 2019. godine i stigao u Milan.

Ante Rebić je u 123 utakmice za Milan zabio 29 golova uz još 17 asistencija, no sad je vrijeme da krene dalje. Talijanski mediji navode da postoji velika šansa i da ostane u Serie A, zainteresirani su Fiorentina (u kojoj je proveo tri sezone, od 2013. do 2016.), Monza i Lazio...

>> više statistike pronađite OVDJE