U POSRTAJU MILANA

[FOTO] Težak sudar na San Siru; Zlatanu Ibrahimoviću razbijena arkada, a suparnik je prošao puno gore

05.04.2022 u 10:02

Bionic
Reading

Milan je kiksao protiv Bologne (0:0), a susret na San Siru obilježio je težak sudar glavama Zlatana Ibrahimovića i Garyja Medela

'Rossoneri' su uzeli tek bod, ali su i s njime zadržali vodeću poziciju u Serie A. Momčad Milana je dominirala, imala čak 33 udarca, od čega sedam u okvir, ali mreža suparnika se nije tresla.

'Ekipa je igrala, borila se i trčala, ali nam je nedostajalo preciznosti u posljednjoj trećini. To je diktiralo rezultat, a ne izvedbu u kojoj smo tek na početku utakmice dopustili suparnicima nekoliko prilika. Ako smo imali 33 udarca i nismo zabili, onda nismo bili dovoljno precizni. Mislim da su dečki bili dobri. Igrali su intenzivno i u velikom tempu od početka do kraja. Pokušat ćemo biti bolji', rekao je trener Milana Stefano Pioli.

Na utakmici se dogodio i jedan sudar. Zlatan Ibrahimović, koji je ušao u 70. minuti, i Gary Medel skočili su i u Bologninom šesnaestercu imali težak kontakt glavama. Šveđanin je bio u krvi, pukla mu je arkada te je bijesno tražio kazneni udarac.

Primirio se tek kada je shvatio da je puno gore prošao čileanski branič koji je morao napustiti igru (82. minuta) dok je Ibrahimović s povezom na glavi odradio utakmicu do kraja, ali nije uspio zabiti.

  • +6
Zlatan Ibrahimović vs Bologna Izvor: Profimedia / Autor: Claudia Greco / ipa.net / Sipa Press / Profimedia