tuga u đakovu

[FOTO] Sahranjen je tragično preminuli hrvatski rukometaš Denis Tot; na posljednji ispraćaj stigli Nenad Bjelica, otac Domagoja Duvnjaka...

12.04.2022 u 17:21

Bionic
Reading

U Đakovu su danas obitelj, prijatelji, suigrači i poznanici na posljednji počinak ispratili Denisa Tota (27), hrvatskog rukometaša ubijenog u Skoplju prošlog tjedna

Velika tuga i bol razdiru Đakovo danas. Na gradskom je groblju pokopan hrvatski rukometaš Denis Tot (27) koji je u petak preminuo u Skoplju nakon što je brutalno pretučen ispred noćnog kluba.

Obitelj, prijatelji, suigrači i poznanici na posljednji počinak ispratili tragično preminulog Denisa Tota, a od poznatih lica na sprovodu su viđeni Nenad Bjelica, Mile Petković, Miro Bičanić, Vlado Kovačević, otac Domagoja Duvnjaka... Denisov otac Igor bio je poznati nogometaš u Prvoj HNL, igrao je za zaprešićki Inker, Cibaliju, Varteks i Slaven Belupo, a danas je trener u Croatiji iz Đakova.

  • +27
Sahrana Denisa Tota, hrvatskog rukometaša koji je ubijen u Makedoniji Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

Podsjetimo, Denis Tot je preminuo od teških ozljeda glave uslijed premlaćivanja ispred diskoteke u glavnom parku u Skoplju, a njegova je smrt i dalje obavijena velom tajne. Makedonska je policija privela dvije osobe za koje se sumnja da su sudjelovale u premlaćivanju, a jedna je osoba i dalje u bijegu.