BUNDESLIGA

[FOTO] Eintracht u Münchenu iznenadio Bayern, dva Hrvata na terenu; domaći debakl Kramarića i Hoffenheima

Bionic
Reading

Nogometaši Bayerna i Eintrachta odigrali su večeras u Münchenu neriješeno 1:1 u utakmici 18. kola njemačke Bundeslige, pa Bavarci već tri bundesligaške utakmice ne znaju za pobjedu

Bayern je poveo golom Leroya Sanea u 34. minuti, a izjednačio je za Eintracht Francuz Randal Kolo Muani golom u 69. minuti.

Josip Stanišić je odigrao 90 minuta Bayern, a Kristijan Jakić je ušao u igru u 85. minuti za goste, dok je Hrvoje Smolčić ostao na klupi.

Bayern je trećim vezanim remijem u Bundesligi došao do 37 bodova i nalazi se na prvom mjestu, s bodom više od drugoplasiranog Union Berlina. Eintracht zauzima peto mjesto na tablcii sa 32 boda.

  • +3
Bayern - Eintracht, Bundesliga, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

Union Berlin slavio je u gradskom derbiju, na gostovanju kod Herthe s 2:0, i vratio se na drugo mjesto ljestvice 18. kola Bundeslige. Union je do pobjede nad gradskim suparnikom došao golovima Nizozemca Doekhia (44) i Seguina (66). Josip Juranović je ostao na klupi Uniona, a Filip Uremović je odigrao cijeli susret za Herthu.

Freiburg je opet četvrti nakon domaće pobjede nad Augsburgom 3:1. Kod gostiju je Drion Beljo igrao do 62. minute, a David Čolina od 69.

Borussia (M) je slavila kod Hoffenheima s 4:1 s dva gola Hoffmana. Kod domaćina je Andrej Kramarić igrao cijeli susret. Još uvjerljiviji je bio Mainz koji je na svom stadionu s 5:2 slavio protiv Bochuma, uz "hat-trick" Nigerijca Onisiwoa.

Wolfsburg Nike Kovača izgubio je 1:2 u gostima kod Werdera, a oba gola za klub iz Bremena zabio je reprezentativac Fuellkrug. Bartol Franjić ostao je na klupi Wolsburga.

Standings provided by Sofascore