tuga u svlačionici

Filip Krovinović stigao je u Hajduk kao pojačanje, a nakon poraza u derbiju bio je utučen i sve je rekao; dotakao se i Torcide te poručio: Izgubili smo na glup način

26.07.2021 u 11:13

Bionic
Reading

Nakon što su u derbiju 2. kola Hrvatski Telekom Prve lige nogometaši Osijeka na Poljudu nadigrali Hajduk 2:1 oglasio se Filip Krovinović, njihovo najzvučnije pojačanje

Poraz pred 10.000 gledatelja na Poljudu svakako nitko nije očekivao, pogotovo ne nakon što je Hajduk poveo u 63. minuti kada je zabio Marko Livaja.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Pobjedu Osijeku donijeli su Mario Jurčević i Marin Pilj koji je gol vrijedan tri boda zabio u 87. minuti.

>> [VIDEO] Pogledajte najbolje poteze drugog kola HT Prve lige; Livajin gol kakav često ne zabijaju ni Messi ni Ronaldo se isplati opet pogledati

'Malo sam ostao bez riječi zato što sam tužan… Gorak je okus u ustima nakon ovakvog poraza jer smo kontrolirali veći dio utakmice, pogotovo u prvom poluvremenu. Oscilacije se dogode u svakoj utakmici, pa se to tako dogodilo i u ovoj, ali gledajući ukupno mislim da smo kontrolirali susret', kazao je nakon utakmice Filip Krovinović dodavši:

'Da, svi smo tužni u svlačionici. Bilo je super, poveli smo, ali primili smo brzo izjednačujući gol. Nismo trebali, a tu se vidjelo da momčadi malo nedostaje iskustva, još smo mladi. Međutim, ponosan sam na ove momke. Pokazali smo da ovaj Hajduk ima i glavu i rep te da će rasti iz utakmice u utakmicu. Ne može uvijek sve biti med i mlijeko', dodao je 25-godišnji Krovinović koji se dotakao i navijača (Torcide naravno) koji su ga ispratili pljeskom.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

'Hvala im još jednom na prekrasnoj podršci. Opet je došao velik broj navijača, to nam je dalo dodatan vjetar u leđa. Malo sam bez riječi jer smo izgubili na glup način, ali vrijeme ne možemo vratiti, idemo dalje. Moramo u svlačionici popričati o tim nekim sitnicama koje momčadi mogu puno donijeti tijekom prvenstva. Tek smo krenuli, ovo je bila tek druga utakmica. Idemo dalje, čeka nas uzvrat protiv Tobola', zaključio je Krovinović.

  • +9
NK Hajduk - NK Osijek, Hrvatski Telekom Prva liga, 25.7.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL