NEOBIČNA SITUACIJA

Filip Hrgović potvrdio senzacionalnu vijest, ali da bi se taj scenarij ostvario...

20.03.2024 u 08:51

Bionic
Reading

Filip Hrgović (17-0, 14 KO) potvrdio je da se sprema kao pričuva za okršaj između Tysona Furyja (34-0-1, 24 KO) i Oleksandra Usyke (21-0, 14 KO) u meču apsolutnog prvaka teške kategorije

'El Animal' je u intervjuu za Tru School Sports nakon treninga dao vrlo opširan osvrt na trenutnu fazu njegove karijere. Kako se 18. svibnja bliži tako i hrvatski boksač ulazi u sve intenzivnije pripreme. Potencijalna ozljeda Ukrajinca ili Britanca značila bi da Hrgović uskače u jedan od najvećih mečeva zadnjih 20-ak godina te bi eventualno time ostvario svoj cilj o šansi za naslov svjetskog prvaka, piše Fight Site.

'Spreman sam, to stoji u mom ugovoru. Ako netko odustane, ja ću biti apsolutno spreman. Trenutno spariram s raznim boksačima koji su kontraši', rekao je Hrgović.

Vrlo vjerojatno se računa na to da bi se Fury hipotetski opet mogao povući, a onda ostaju samo on i Usyk koji 90 poslije vremena boksa u kontra gardu. Ta je izjava samo jedan pokazatelj kako 'El Animal' i njegov tim ozbiljno računaju na tu šansu te se sukladno tome pripremaju za sve scenarije.