ZOV DRUGOG VELIKANA

Navijači Reala ostali bi razočarani; evo gdje bi Luka Modrić mogao završiti karijeru

20.03.2024 u 08:33

Bionic
Reading

Chelseajeva legenda Joe Cole predlaže bivšem klubu da dovede veznjake Real Madrida Luku Modrića i Tonija Kroosa kako bi dodao iskustvo mladoj momčadi Bluesa

Cole je tijekom intervjua na talkSPORTu istaknuo da bi Chelsea mogao imati koristi od igrača poput Modrića, prije nego što bi također doveo Kroosa.

'Želio bih dovesti neke iskusne igrače koji daju ton. Razmišljam je li Luki Modriću istekao ugovor? Želi li doći i igrati u Premier ligi još jednu godinu? On je još uvijek zbog nečega što može u Real Madridu. A koliko je pomogao Camavingi, Tchouameniju, Valverdeu? Imao je takav utjecaj na njih kao igrače. Toni Kroos ima 34 godine. Želi li testirati se u svojim godinama? Doći ovamo i pomoći ovoj mladoj momčadi Chelseaja? To su samo imena koja sam izbacio iz glave, ne znam njihovu situaciju', rekao je Cole.

S 23, odnosno 24 godine, Enzo Fernandez i Conor Gallagher najstariji su Chelseajevi veznjaci, a Moises Caicedo još uvijek ima samo 22 godine. U cijeloj momčadi, 39-godišnji Thiago Silva, koji će izgleda otići ovo ljeto, jedini je igrač koji proslavio 30. rođendan.

Chelsea nije uspio s ponudom od 40 milijuna funti potpisati Modrića kada je bio u londonskom rivalu Tottenhamu u ljeto 2011., godinu prije nego što je prodan Real Madridu za oko 10 milijuna funti manje. Plavi su ranije bili među klubovima koji su se zanimali za mladog Modrića kada je došao u prvi plan u zagrebačkom Dinamu, ali je 2008. završio u Spursima.

Inače, Carlo Ancelotti tek je nedavno nagovijestio da će Modrić sam odlučiti hoće li ostati ili otići, s tim da ugovori njemu i Kroosa istječu na kraju sezone, a postoje naznake da će im Real ponuditi jednogodišnje produljenje.

  • +20
Predstavljanje novih dresova hrvatske reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac