bolji nego ikad

Falcao začepio usta svima koji su ga proglasili propalim nogometašem!

28.08.2017 u 12:50

Bionic
Reading

Radamel Falcao prije samo godinu i pol bio je jedno od najvećih razočaranja Premiershipa, a sada briljira u dresu Monaca. U prva četiri kola francuskog prvenstva zabio je već sedam golova...

Monaco je prodao već pregršt svojih zvijezda, uključujući Bakayoka, Mendija, Bernarda Silvu i Mbappea, ali i dalje niže pobjede u Francuskoj te i dalje prijeti dominaciji PSG-a koji je strašno pojačao svoju momčad.

  • +2
Radamel Falcao Izvor: Reuters / Autor: JEAN-PIERRE AMET

Osim treneru Jardimu i našem Danijelu Subašiću, najveće zasluge za ostanak kluba iz Kneževine na samom vrhu pripadaju Radamelu Falcau koji je briljantno započeo novu sezonu.

Slavni 31-godišnji Kolumbijac već je zabio sedam golova u prva četiri kola Le Championnata, a nakon što je Dijonu prije dva tjedna utrpao hat-trick, dodao je tome i dva gola u derbi trijumfu 6:1 protiv Marseillea ove nedjelje.  

Falcao je tako već u kolovozu začepio usta svima koji su ga proglasili propalim nogometašem nakon što je doživio neslavne epizode u dresu Manchester Uniteda i Chelsea, prije nego što se prošle godine vratio u Monaco. Trenutno se niti jedan napadač u najjačim ligama Europe ne može mjeriti s njegovim učinkom.

'On je veliki strijelac. Uvijek će zabijati, no njegov pristup je još važiji. Pritišće i pravi je timski igrač. Ovo je pravi Falcao kojeg poznajem iz doba Porta. I zbog toga treba biti jako sretan,' pohvalio je Leonardo Jardim svog napadača koji je najslavnije dane proživio u dresu Porta i Atletica, da bi ga ozljeda koljena uoči SP-a u Brazilu 2014. godine unazadila. No, sada je El Tigre opet pravi i Monacu zbog toga Kyllian Mbappe neće mnogo nedostajati...