sve je jasno

Bilić samo na jedan način može izbjeći otkaz u West Hamu!

28.08.2017 u 09:44

Bionic
Reading

Slaven Bilić ostao je na klupi West Hama unatoč tri poraza na početku Premiershipa, no mora pobijediti Huddersfield u sljedećem kolu kako bi zadržao svoje radno mjesto...

Bivši hrvatski izbornik dobro je pojačao svoju momčad uoči nove sezone, dovođenjem Harta, Zabalete, Chicharita i Arnautovića, no stvari na terenu ne funkcioniraju, što je potvrdio ove subote i uvjerljivi 0:3 poraz u derbiju začelja protiv Newcastlea.

  • +11
Premier liga, Southampton - West Ham United Izvor: Reuters / Autor: Reuters/Peter Cziborra

West Ham se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice nakon tri odigrana kola, s najgorom gol razlikom u Premiershipu i niti jednim osvojenim bodom, a mediji na Otoku bruje o otkazu Slavenu Biliću, no uprava je odlučila dati mu još jednu šansu.

Hrvatski stručnjak uspio je preživjeti prvi krizni sastanak s upravom, a dobro će mu doći dva tjedna pauze zbog reprezentativnih utakmica sljedećeg vikenda.

Bilić će imati priliku u tom razdoblju podići samopouzdanje svojim igračima i dodatno ih uigrati, a zatim slijedi ključna utakmica za njegovo radno mjesto, 11. rujna protiv Huddersfielda u Londonu.

Protiv novog prvoligaša koji je otvorio sezonu s dvije pobjede i jednim remijem sve osim osvojena tri boda bit će kobno za Slavena koji je u prvoj sezoni odlično vodio West Ham i izborio nastup u Europskoj ligi, a nakon toga se dosta muči sa 'čekićarima'...