(NE)NOGOMETNI RAT

Fabregas pljunuo trenera Hull Citya?

18.03.2009 u 10:56

Bionic
Reading

Nogometni rat se s travnjaka preselio u medije. Nakon što je Arsenal jedva prošao Hull u četvrtfinalu FA kupa, iz redova suparnika stigla je optužba da je Fabregas pljunuo pomoćnog trenera Hortona. Istraga je u tijeku, a mladi Španjolac poručuje preko novinara da takvo što nikad nije učinio, pa ni u ovom slučaju

Kapetan Arsenala, Španjolac Cesc Fabregas mogao bi biti drastično kažnjen, ako se dokaže tvrdnja da je u susretu četvrtfinala FA kupa u Londonu protiv Hull Citya (2:1) u utorak navečer pljunuo protivničkog trenera. Optužbu je iznio trener Hull Citya Phil Brown, koji je Fabregasa optužio da je nakon utakmice pljunuo na noge njegovu pomoćniku Brianu Hortonu.

'Kategorički tvrdim da nisam nikoga pljunuo nakon dvoboja. U cijeloj svojoj karijeri nikad nisam takvo što učinio na terenu, a sigurno nisam ni nakon sinoćnjeg dvoboja', kazao je Fabregas, koji sinoć zbog ozljede nije ulazio u igru.

Arsenal je dobio utakmicu zahvaljujući pogotku Williama Gallasa sedam minuta prije kraja, a trener Hull Cityja bio je ljut na Arsenea Wengera koji je, kada je rezultat još bio 1:1, u nekoliko navrata upozorio suca da igrači gostiju namjerno odugovlače.

Dvojica trenera nisu nakon utakmice pružili ruku jedan drugome.