PLAY-OFF LIGE PRVAKA

Evo koliko je zasad Dinamo prodao ulaznica za utakmicu protiv norveškog prvaka

21.08.2019 u 12:45

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama će u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka protiv Rosenborga (srijeda, 21 sat) na Maksimiru uživati u brojnoj potpori 'modrih' navijača

Na početku nove europske sezone igrači hrvatskog prvaka igrali su u najgorem mogućem okruženju. U drugom pretkolu Lige prvaka protiv gruzijskog Saburtala na tribinama nije bilo navijača zbog kazne Uefe i to je bilo peti puta u povijesti da je naš predstavnik u nekom Uefinom natjecanju bio bez svojih simpatizera.

Kazna je odrađena, Dinamo je uživao u sjajnoj atmosferi protiv Ferencvarosa (3. pretkolo) pred 15 tisuća gledatelja, a još brojniju potporu hrvatski predstavnik imat će u dvoboju s Rosenborgom.

Prema zadnjim informacijama iz maksimirskog kluba, otišlo je gotovo 24 tisuće ulaznica. Istok i zapad dolje su rasprodani, svaki trenutak nestat će i posljednje karte za zapad gore, a u prodaji još ima ulaznica za sjever dolje (100 kuna) i jug (70 kuna).

  • +13
Trening Dinama uoči Rosenborga Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Znači, 'modri' će imati toliko potrebnog 12. igrača i nadajmo se da će sve proći u najboljem redu, jer poznato je kako Uefa ne prašta navijačke incidente i ne bi nikako bilo dobro da Dinamo utakmice u skupini (Europska liga je već osigurana) igra pred praznim tribinama.

Trening GNK Dinamo uoči utakmice protiv Rosenborga Izvor: Pixsell / Autor: pixsell