NOGOMETNA GROZNICA

Evo koliko će navijača Dinama biti na derbijima na rasprodanom Poljudu

26.03.2024 u 13:59

Bionic
Reading

Nakon reprezentativne stanke nogometaše Dinama očekuju dva povezana gostovanja u dva različita natjecanja kod Hajduka na Poljudu

Prvo u sklopu 28. kolu SuperSport HNL-a u subotu 30. ožujka (19:30 sati, MAXSport 1, MAXtv), a nakon toga u srijedu 3. travnja u polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (19 sati, MAXSport 1, MAXtv).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Na prvenstvenoj ljestvici vodeća je Rijeka s 59 bodova, Hajduk ih na drugom mjestu ima 55, a Dinamo na trećem 54 i utakmicu manje. Posve je jasno da će rasplet sezone u velikoj mjeri ovisiti o rezultatu ovog susreta jer, poput svih derbija, u pitanju je 'utakmica od šest bodova'.

Polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa jednu momčad ostavlja u igri za trofej, drugu izbacuje iz natjecanja. Još je to jedna utakmica velikog uloga u kojoj će odlučivati detalji.

Između ostalog i reakcija s tribina. Poljud je odavno rasprodan za obje utakmice, a zna se i koliko će biti navijača zagrebačkog kluba.

Kako je Dinamo izvijestio navijačima Modrih na raspolaganju je po 1463 ulaznice za svaku utakmicu. Bit će smješteni na južnoj tribini Poljuda, a cijena ulaznice za njih iznosi pet eura.

Podsjetimo, posljednje dvije sezone Kup je osvojio Hajduk.