nemaju potrebe prodavati

Europski velikan na Maksimir poslao ponudu od 12 milijuna eura za zvijezdu Dinama, 'modri' hladno odbili

15.01.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Šahtar je ponudio 12 milijuna eura za Nikolu Moru, ali Dinamo je i ovu ponudu odbio

Nikola Moro mogao bi već ove zime napustiti Maksimir. U Dinamu su već odbili ponude Ajaxa i Monaca teške osam milijuna eura, a onda i onu jednog od klubova iz MLS-a koji je nudio 10 milijuna eura. 'Modri' su, za sada, bez razmišljanja odbijali ponude za Moru, ali svakim danom na njihovu adresu sleti veća ponuda.

Šahtar, koji je s Dinamom ove sezone igrao dvije utakmice u kojima je Moro odigrao odlično, je odlučio ponovno krenuti po Moru za kojeg su sada ponudili 12 milijuna eura, no i taj iznos je Dinamo odbio. Sportske novosti pišu kako imaju pouzdane informacije kako se radi tek o prvoj ponudi koja služi ispipavanju terena, te da će se Ukrajinci vratiti s podebljanim iznosom.

Još prije dvije sezone se pisalo da će Šahtar za Moru dati 15 milijuna eura, ali tada nije došlo do transfera, a sada, nakon dvije godine Nenada Bjelice u klubu, Dinamo neće pristati na bilo što ispod tog iznosa. Modri ne moraju prodavati s obzirom na to da su ove sezone napravili sjajan posao u Ligi prvaka, a na izlaznim vratima je i Dani Olmo pa Moro može bez problema ostati na Maksimiru još koju sezonu.

Prodat će ga samo ako dođe ponuda koju ne mogu odbiti i koja će zadovoljiti i samog igrača. Moro je ove sezone u dresu Dinama već odigrao 26 utakmica i zabio dva gola, a njegova uloga je svakim danom sve veća pa 21-godišnji Splićanin nema ni razloga za odlazak iz kluba. Dinamo i Moro su u sjajnoj poziciji za pregovore, a Šahtar ili bilo tko drugi će morati ponuditi puno više da bi doveo veznjaka 'modrih'.