Neobičan transfer

Jedna od najvećih legendi u povijesti nogometa kupuje argentinskog wunderkinda i šalje ga u Dinamo

15.01.2020 u 10:41

Bionic
Reading

David Beckham kupuje argentinskog wunderkinda Matiasa Godoya, a onda će ga proslijediti u Dinamo na posudbu s pravom otkupa

Zimski prijelazni rok mogao bi dovesti do neobične suradnje i velikog transfera za Dinamo. 'Modri' žele dovesti 18-godišnjem Matiasa Godoya koji bi mogao postati novi 'Dani Olmo'.

Godoy nastupa za argentinskog drugoligaša Atletico Raffaelu, ali slovi za jednog od najvećih talenata tamošnjeg nogometa. S reprezentacijom Argentine U-15 i U-17 je bio prvak Južne Amerike, a još je posebniji način na koji bi mladi Godoy stigao u Dinamo.

Tu u igru ulazi legenda engleskog nogometa David Beckham. Bivši engleski reprezentativac sada je vlasnik američkog kluba Inter Miami koji će ove sezone debitirati u MLS-u i htio bi Godoya dovesti u svoj klub. Ipak, čim osigura njegov potpis, Beckham će ga poslati na posudbu u Dinamo.

Na ovaj neobičan potez odlučio se zbog toga što Godoy ne želi igrati u MLS-u već je inzistirao na tome da odmah bude poslan u Europu. Mladi napadač tako bi mogao krenuti putem Danija Olma i u nakon kaljenja u Dinamu otići u neki od najvećih europskih klubova.

Beckham bi hrvatskom prvaku dao pravo otkupa ugovora ako Godoy zadovolji struku na Maksimiru tijekom boravka u Zagrebu.