BORBA ZA LIGU PRVAKA

Emotivan povratak Edoarda Reje

29.03.2011 u 13:03

Bionic
Reading

Bivši trener Hajduka Eddy Reja trenutno vodi rimski Lazio, a tijekom vikenda će se vratiti na stadion gdje je doživio možda i najljepše trenutke karijere

U svojoj preko 30 godina dugoj trenerskoj karijeri Reja je čak 22 puta mijenjao lokaciju. Mirnu luku bio je pronašao tek u Napoliju gdje se zadržao četiri godine, nakon čega je preselio na Poljud. Sada će se prvi put vratiti na stadion San Paolo i nema sumnje da će ga dočekati pljesak Napolitanaca.

'Uh, to će biti emotivan trenutak. Iskustvo u Napulju me kompletiralo kao čovjeka i u nedjelju mi neće biti lako', rekao je Reja za talijanski Novantesimo.it i najavio taj važan dvoboj.

'Za Lazio će to biti strašno neugodno gostovanje jer imamo problema s izostancima u obrambenu redu, a Napoli igra vrlo živahno i s puno entuzijazma. Ipak, nema koristi od jadikovki. Moramo naći put do pozitivnog rezultata jer je riječ o direktnom okršaju za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Napoli je, osam kola prije kraja, na trećem mjestu iza milanskog dvojca i ima pet bodova prednosti pred petoplasiranim Lazijom. Između je i zahuktali Udinese i, ako Rimljani izgube pod Vezuvom, teško će dohvatiti mjesto među najbolja četiri sastava lige.