SVI RAZOČARANI

Doveden kao čudo od igrača i sada izluđuje čelnike Reala!

08.04.2015 u 16:32

Bionic
Reading

Martin Odegaard bio je jedna od glavnih zvijezda zimskog prijelaznog roka, no 16-godišnji Norvežanin stvara velike probleme Zidaneu u B momčadi Reala, jer ne želi trenirati sa svojim suigračima…

O Norvežaninu su se pisale bajke, no otkad je potpisao za Real Madrid ove zime nije se istaknuo nekim impresivnim potezima, a prema pisanju dnevnika As, tinejdžer stvara velike probleme 'kraljevskom klubu'.

Naime, u ugovoru mu stoji da mora trenirati pet dana u tjednu sa seniorskom momčadi, no u Madridu vjeruju da još uvijek nije spreman pridružiti se glavnim zvijezdama kluba. Zato Odegaard nastupa za Real Castillu, B momčad poput one u kojoj Halilović igra u Barceloni.

Međutim, Realova juniorska ekipa s Odegaardom u prvih 11 gubila je utakmicu za utakmicom u trećem rangu španjolskog nogometa. Razlog? Uopće se nije mogao uklopiti u ekipu, jer sa suigračima gotovo da nikad ne trenira. Zbog toga su ga i kolege prestale tražiti na terenu, igra je izgledala očajno,a rezultat patio.

Zidane ga zbog toga u posljednje dvije utakmice nije na teren stavio niti minutu i Real Castilla ponovo je počeo pobjeđivati. Čelnici kluba su se pak našli s njegovim ocem i menadžerom da bi im objasnili da se integracija mora odvijati postepeno, preko 'filijale' do glavne ekipe te ih zamolili da tinejdžera puste na treninge Castille, no oni zasad ne žele ni čuti…