SP U Rukometu

Domagoj Duvnjak se ispričao svima za očajan turnir hrvatske reprezentacije, a onda iskreno priznao i da ne zna zašto su 'kauboji' bili tako loši

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 26.01.2021 09:54
  • Objavljeno 25.01.2021 u 22:54
Bionic
Reading

Domagoj Duvnjak iskreno je progovorio o lošem turniru Hrvatske i ispričao se zbog ispadanja

Danska je pregazila Hrvatsku i s 38:26 ju ispratila sa Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu. Nakon jednog od najtežih poraza u povijesti reprezentacije i ispadanja sa prvenstva, javnosti se obratio kapetan Domagoj Duvnjak koji se ispričao svima na lošem turniru.

'Najprije se želim u ime cijele ekipe ispričati hrvatskoj javnosti na ovom turniru. Od prve utakmice nismo bili pravi. Nismo bili ona Hrvatska od ranije. Prvo poluvrijeme je bilo ok, ali u drugom smo nestali s trerena. Danci su nas pretrčali i lako pobijedili', rekao je Duvnjak.

Sada slijede analize, a onda novi izazovi s novim izbornikom.

'Morat ćemo napraviti pravu analizu. Od prve utakmice nismo bili pravi. Ne znam zašto je to tako. Ovo je moj najgori turnir u Hrvatskoj reprezentaciji. Kao kapetan preuzimam dio odgovornosti', rekao je Duvnjak pa dodao kako Červarova ostavka nakon poraza od Argentine nije utjecala na ekipu:

'Nije nas uznemirila izbornikova ostavka, ali mi je žao da odlazi s ovakvim porazom. Mi smo to ostavili iza nas. Nije danas utjecalo na nas', rekao je Duvnjak.

Izjavu izbornika Červara pogledajte u priloženom videu:

  • +33
Hrvatska - Danska, SP u rukometu 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL