spektakl na maksimiru

Dobro došli u 'plavi pakao'; Bad Blue Boysi za večerašnju utakmicu spremaju veličanstveno iznenađenje

18.09.2019 u 15:39

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama večeras od 21 sat na Maksimiru u 1. kolu Lige prvaka dočekuju Atalantu. Maksimir je rasprodan, očekuje se više od 30.000 navijača, a oni najvjerniji - Bad Blue Boysi - objavili su kako će nakon dugo vremena prirediti koreografiju

Utakmica Dinama i Atalante počinje u 21 sat, a iz Dinama su obavijestili kako će Maksimir biti otvoren od 19 sati te su navijače pozvali da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Sve su ulaznice, nešto više od 30.000, za večerašnju utakmicu rasprodane, a iz Bergama stiže i oko 3000 gostujućih navijača. Iz Dinama su također, pozvali sve navijače, posjetitelje i građane na korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon velike utakmice Lige prvaka. Još su jednom upozorili navijače i na suzdržavanje od uporabe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Nadamo se kako će se i Bad Blue Boysi uključiti u tu 'akciju', a prema njihovim najavama sve bi trebalo proći u najboljem redu. Dapače, prema najavama na sjevernoj se tribini sprema pravi spektakl!

Bad Blue Boysi objavili su kako će nakon dugo vremena na tribini izvesti koreografiju, a upute su se pojavile na društvenim mrežama kako bi izvedba bila što uspješnija. Najvažnije je to da se svi navijači na tribini sjever dolje pozivaju da uđu na tribinu do 20 sati, da ne čekaju zadnji čas za ulazak:

'Prije početka utakmice (prilikom izlaska igrača na teren) na donjoj etaži sjeverne tribine bit će izvedena koreografija', objavili su BBB na Facebooku te u pet točaka jasno uputili svoje pripadnike u izvođenje za sada još uvijek velom tajne obavijene koreografije:

'Jako je važno da se ovo izvede kako treba, a sve najviše ovisi o nama. Na tribini budite najkasnije u 20 sati, slušajte upute s razglasa i nemojte praviti avione od letaka koje ćete dobiti na ulazu, previše je truda u ovo sve uloženo da bi propalo zbog nečije zafrkancije!', zaključuje se u najavi.

Sigurno je da će koreografija biti spektakularna, neka gosti iz Bergama znaju da su stigli u 'plavi pakao'!

  • +3
Dinamovi navijači odlično raspoloženi ispred Maksimira Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL