dečki, oprez!

Dinamu večeras sudi debitant u Ligi prvaka koji je 'lak' na kartonima

25.07.2023 u 13:27

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama od 20 sati (MAXSport 1, MAXtv) na Maksimiru igraju prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv kazahstanske Astane. Glavni sudac ovog dvoboja je Španjolac Guillermo Cuadra Fernadez (39) kojem je ovo debi u Ligi prvaka

Španjolska sudačka delegacija večeras će na Maksimiru (20 sati, MAXSport 1, MAXtv) dijeliti pravdu na prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka između Dinama i Astane.

Glavni je sudac Guillermo Cuadra Fernadez (39), pomoćnici su mu Ivan Masso Granado i Alejandro Estevez Iglesias, četvrti sudac Miguel Angel Ortiz Arias, VAR Cesar Soto Grado, a AVAR Santiago Jaime Latre.

Treba istaknuti kako je ovo za Guillerma Cuadra Fernadeza debi u Ligi prvaka, do sada je nekoliko puta bio tek četvrti sudac. U europskim je natjecanjima prošle sezone sudio dvije utakmice u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu i jedan susret u skupinama istog natjecanja.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Statistika govori da igrači Dinama moraju večeras biti oprezni jer je Španjolac izuzetno 'lak' na kartonima, ali i na - penalima! U La Ligi je od 2018. godine sudio 92 utakmice na kojima je podijelio čak 449 žutih kartona uz 28 crvenih. U isto je vrijeme čak 37 puta dosuđivao penale.

Dovoljno za pojačani oprez jer nikad se ne zna u kojem će smjeru krenuti utakmica...

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +60
1. kolo SuperSport HNL-a: Dinamo - Hajduk, 21.7.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL