USKORO ĆE I NA PRIPREME

Dinamu ne treba novi napadač, jer Modrima se vratio Bišćanov 'stari znanac'

06.06.2023 u 07:21

Bionic
Reading

Otkako je Igor Bišćan s Dinamom osigurao naslov prvaka SuperSport HNL-a, nagađa se o novim igračima koji bi trebali stići u Maksimirsku 128. A najčešće se vrte imena slovenskog napadača Žana Vipotnika, te igrača Rijeke Matije Frigana

Tko će prvi doći u Dinamo, tko otići iz njega... Na ta pitanja odgovore imaju tek Dario Šimić i Igor Bišćan, koji pomno prate zbivanja na nogometnom tržištu, ali i slažu momčad koja bi ovog ljeta trebala donijeti još jedan europski iskorak.

No, čini se kako u Maksimiru zasad igraju puno opreznije, odnosno ne priča se o skupocjenim igračima. Posebno ne onima koje se ne može provjeriti.

Naravno, navijačima je uvijek najzanimljivije pratiti tko će zabijati golove, pa se posebna pažnja posvećuje napadačima, Tim prije, što se već neko vrijeme priča kako bi Bruno Petković mogao otići u inozemstvo. Ne mislimo tu na odlazak s reprezentacijom u Nizozemsku, već kako bi promijenio boju klupskog dresa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ali dok se to ne dogodi, možda Bišćan ne treba niti razmišljati o novom napadaču. Iako se posljednjih tjedana jako često spominju imena Mariborovog napadača Žana Vipotnika, te mladog igrača Rijeke, Matije Frigana.

S time da su oni 'dušobrižnici' koji prate Dinamo, zaboravili da ugovor s Modrima, i to do 2025. godine ima i Sandro Kulenović.

Riječ je o 23-godišnjaku, koji je u posljednje tri sezone zabio 31 gol, a uz sve to dodao i 15 asistencija. A zabijao je u dresu Rijeke i Lokomotive, odnosno u klubovima koji su ipak za nijansu slabiji od Dinama, pa onda i taj učinak ima dodatnu vrijednost.

  • +4
SuperSport HNL: Varaždin - Lokomotiva, 26.5.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ono što je jednako korisno znati jest da je Bišćan jako dobro upoznat s Kulenovićevim mogućnostima, jer Sandro je bio i dio U-21 reprezentacije koju je kao izbornik vodio aktualni Dinamov trener.

I što je možda i ključno, Dinamo za njega ne treba platiti niti eura, jer on je pod ugovorom s Modrima.

Vjerujemo da će mu trener Bišćan pružiti priliku tijekom priprema, a na stasitom napadaču je da se dokaže. I da pokaže kako Dinamu ne treba nitko drugi.

Sažetak utakmice Lokomotiva - Istra 1961 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>