REAKCIJE 'MODRE' SVLAČIONICE

Dinamovi strijelci Oršić i Olmo nisu skrivali oduševljenje te su najavili što čeka Šahtar u Zagrebu

22.10.2019 u 22:13

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u utorak su u 3. kolu skupine C Lige prvaka u gostima kod ukrajinskog Šahtara odigrali 2:2, a svoje reakcije su poslije susreta dali strijelci Mislav Oršić i Dani Olmo

Pogotke za Dinamo zabili su Dani Olmo (25) i Mislav Oršić (60-pen), dok su za Šahtar pogodili Jevhen Konopljanka (16) i Brazilac Dodo (75).

'Nisu nas ničime posebno iznenadili, sve smo već vidjeli prije u analizi. Znali smo koje su njihove jake strane, da dobro kombiniraju, a posebno Brazilci. Nismo se baš dobro snašli prvih 15 minuta susreta, lovili smo konce i onda smo vidjeli gdje ima puno prostora za naše prilike. To smo kasnije iskoristili, izjednačili smo, kasnije i poveli iz kaznenog udarca. No, oni su uspjeli vratiti ovim drugim pogotkom', rekao je Mislav Oršić za službenu stranicu Dinama te je dodao:

'Šta je tu je, imamo bod. Svaki igrač koji igra daje sto posto, svi su odlično odigrali i pokazali da mogu igrati utakmice na ovom nivou. Još nije ništa riješeno, sada nam u Zagreb dolazi Šahtar i sigurno ćemo dati sve od sebe i, uz podršku naših navijača, na Maksimiru ići po pobjedu.'

  • +39
Šahtar - Dinamo, 3. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: SERGEY DOLZHENKO

Na Oršića se nadovezao Dani Olmo...

'Šahtar je jaka ekipa, znali smo to i prije, ali nismo se htjeli fokusirati na protivnika, nego na sebe i svoju igru. Mislim da smo bili dosta dobri, imali smo dosta šansi i mogli smo zabiti više od dva gola. No, bitno je da smo uzeli bod i u Zagrebu ćemo sigurno biti još bolji', rekao je Dani Olmo i dodao:

'Ovo mi je prvi gol u Ligi prvaka i zbog toga sam jako sretan.'