TURNIR U ABU DHABIJU

Dinamo stopama Reala, Milana i Manchestera

15.03.2010 u 12:11

Bionic
Reading

Ovih je dana na adresu Dinamove omladinske škole stigla pozivnica za Zayed International Cup koji će se od 3. do 12. travnja održati u Abu Dhabiju

Na tom turniru dosad su sudjelovali najveći klubovi poput Reala, Barcelone, Manchester Uniteda, Chelseaja, Milana... Sad su svoju priliku dobili i mladi 'modri' talenti.

'Valja najprije istaknuti da je riječ o jednome od najboljih juniorskih turnira. Što se tiče poziva koji smo dobili, vrlo je zanimljiv. Organizatori su nam u pozivnici obrazložili da znaju za naš klub, a posebno ih je zainteresirala afirmacija igrača iz škole u seniorskoj momčadi, kao i potražnja uglednih inozemnih klubova za njima. Izrazili su želju da nas ugoste i da nam daju priliku da se pokažemo i na tom turniru', zadovoljno je prepričao direktor nogometne škole Romeo Jozak za službenu internetsku stranicu kluba te je dodao da sve troškove pokriva organizator.

Svoju priliku za dokazivanje dobit će i stariji juniori (1991. godište) koji će od 31. ožujka do 5. travnja boraviti na turniru u Švicarskoj.

'I tu je riječ o veoma respektabilnoj manifestaciji. To je jedan od najjačih europskih turnira', istaknuo je Jozak i spomenuo da će s juniorima u Švicarskoj boraviti i juniori Fulhama, slavnog brazilskog Gremia, Sportinga.