RASPLET FUTSAL SEZONE

Dinamo po pobjedu u Petrinju a onda u okršaj s 'policajcima'

08.04.2015 u 13:19

Bionic
Reading

Travanj je mjesec u kojem će pasti odluka o prvaku II HMNL Sjever. Rasplet započinje u četvrtak 9. travnja u 21 sat, odgođenom utakmicom 10. kola. U toj utakmici Futsal Dinamo gostuje u Petrinji koja je na svom terenu vrlo neugodan protivnik

Nakon toga, već u subotu 11. travnja u 19:30 sati igra se utakmica 11. kola u kojoj je Futsal Dinamo domaćin ekipi Zagreb 92. U Futsal Dinamu vesele se toj vijesti jer ponovno će domaćini biti u dvorani II Doma sportova gdje su otvorili sezonu uvjerljivom pobjedom nad Sisciom (6:1). To je dvorana koju su na početku natjecanja prijavili kao matičnu/domaću dvoranu i u kojoj se nadaju da će igrati do kraja sezone sve domaće utakmice.

Ulaznice za utakmicu u subotu možete kupiti u Ilici 37 od sutra (8.4.2015) po cijeni od 25 kuna.

Do kraja travnja 12. i 13. kolo donijet će konačan rasplet borbe za prvaka II HMNL Sjever te odlučiti putnika u doigravanje za ulazak u I HMNL. U 12. kolu na rasporedu je gradski derbi, gostovanje kod trećeplasirane ekipe lige MNK Agram Extreme dok tjedan dana kasnije dočekuju prvog pratitelja MNK Rugvicu što je ujedno i posljednja utakmica regularnog dijela lige budući da je MNK Patriot odustao od natjecanja.

Podsjetimo, završetkom regularnog dijela prvenstva pobjednici svih regija (sjever, jug, istok i zapad) kreću u završno sučeljavanje za plasman u viši rang natjecanja. Svatko će sa svakim dva puta odmjeriti snage, a samo će prvoplasirana ekipa direktno izboriti promociju dok će drugoplasirani imati popravni ispit protiv pretposljednje ekipe I HMNL.