PRIJENOS KOMEMORACIJE

Dinamo otvara knjigu sjećanja za Zlatka Kranjčara koja će se predati obitelji; evo kada možete upisati posljednji pozdrav nogometnoj legendi

04.03.2021 u 18:01

Bionic
Reading

GNK Dinamo u petak će, 5. ožujka u 12 sati, u zagrebačkom hotelu Westin upriličiti komemoraciju svojem proslavljenom igraču, treneru, jednom od simbola maksimirskog kluba, Zlatku Kranjčaru, a otvara se i knjiga sjećanja

Sukladno epidemiološkim mjerama propisanim od strane nadležnih institucija, komemoracija je zatvorenog tipa u organizaciji kluba i obitelji Kranjčar. Komemoracija će biti prikazana putem prijenosa uživo od 12:00 sati na YouTube kanalu GNK Dinamo.

Posljednji ispraćaj bit će istog dana na zagrebačkom groblju Mirogoj u 15 sati.

Knjiga sjećanja u spomen na Zlatka Kranjčara bit će izložena na stadionu Maksimir od petka, 5. ožujka u 14 sati do ponedjeljka 8. ožujka u 20 sati.

Knjiga će biti izložena u fan shopu Dinamo na stadionu Maksimir i bit će dostupna svima zainteresiranima koji žele upisati svoj posljednji pozdrav legendi Dinama. Knjiga će nakon toga biti predana obitelji Kranjčar.

  • +23
Zlatko Cico Kranjčar Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Radno vrijeme fan shopa bit će u tom periodu:

  • Petak 5.3. od 9 do 20 sati
  • Subota 6.3. od 9 do 17:30 sati
  • Nedjelja 7.3. od 9 do 17:30 sati
  • Ponedjeljak 8.3. od 9 do 20 sati

Poziva se sve one koji će doći ostaviti svoju poruku i posljednji pozdrav Zlatku Kranjčaru da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, posebno u slučaju stvaranja gužve ispred Dinamova fan shopa (socijalna distanca, nošenje maske, dezinficijens za ruke unutar fan shopa).

Izvor: tportal.hr / Autor: Marko Prpić/PIXSELL

Sve one koji će doći na stadion Maksimir moli se za strpljenje u slučaju mogućeg većeg interesa te se moli za poštivanje ograničenog broja osoba u fan shopu istovremeno (dvije osobe). Jedna po jedna osoba moći će ulaziti u prostor upisati se u knjigu sjećanja.