Bliže je madridu

Dinamo odbio Barcinih 30 milijuna za Danija Olma, a Katalonci onda odustali od njegovog dovođenja zbog jednog čovjeka

14.01.2020 u 16:55

Bionic
Reading

Barcelona je navodno odustala od dovođenja Danija Olma, ali madridski Atletico i Real su još u utrci

Dani Olmo puni medijske retke diljem Europe, a ovoga puta razlog nisu njegove dobre igre, već potencijalni transfer koji bi mogao uslijediti ove zime. 21-godišnji Španjolac je jedan od najtraženijih mladih igrača u Europi, a nedavno je na Maksimir sletjela ponuda velike Barcelone za njega.

Ta je ponuda podigla dosta prašine jer su najprije mediji u Hrvatskoj prenijeli kako u Dinamu nisu zadovoljni visinom ponude i da ih je razočarala Barcelona koja je ponudila samo 10 milijuna eura. Ova informacija stigla je iz izvora bliskih Dinamu, ali Španjolci su plasirali nešto drugačiju priču.

Mundo Deportivo koji je, pak, blizak Barceloni, objavio je kako je službena ponda Barcelona za Danija Olma iznosila 30 milijuna eura, ali je to odmah odbijeno jer na Maksimiru ne planiraju svoju najveću zvijezdu pustiti za ispod 40 milijuna eura. Isti izvor sada tvrdi kako se Barca ipak povlači iz utrke za Olma i to zbog Luisa Suareza.

Naime, ozljeda njihovog prvog napadača koji će s terena izbivati skoro četiri mjeseca je promijenila Barcine prioritete. Mediji u Španjolskoj pišu kako će Barca zato odustati od Olma i potražiti pojačanje u napadačkoj liniji, a Daily Mail piše kako će se u utrku za mladog Španjolca uključiti Manchester United i Chelsea .

Osim njih, za Olma su ranije interes pokazali Atletico Madrid, Real Madrid, Tottenham i Ajax pa nema sumnje da će Dinamo na kraju zaraditi traženih 40, a možda i više milijuna eura na mladom Španjolcu koji, ako ne ode ove zime, dobiva novi unosni ugovor od Dinama.