SLOBODNJAK I VOLEJ

Dinamo objavio video s trening utakmice; dvije golčine Danija Olma koje su mu još više podigle cijenu

09.01.2019 u 16:58

Bionic
Reading

Dan uoči odlaska na pripreme u Tursku, igrači Dinama odmjerili su snage u međusobnoj utakmici. Na glavnom travnjaku stadiona Maksimir slavili su 'Žuti', a momčad koju je vodio Nino Bule upisala je 5:2 pobjedu

Pogotke su postigli Olmo i mladi Ćuže po dva puta, a jednom Petković. Za 'Plave' su zabili Hajrović s 11 metara i mladi Šutalo u drugom poluvremenu. Ekipu u plavim dresovima vodio je drugi pomoćnik trenera Bjelice - Rene Poms. Utakmica je odigrana u dva poluvremena, 45+30 minuta.

Prvi gol za žute je postigao Dani Olmo majstorijom iz slobodnog udarca s lijeve strane kaznenog prostora. Drugi pogodak za Žute je ponovo postigao Olmo i to prekrasnim poluvolejem s 20 metara u rašlje Livakovića.

Izet Hajrović uzvraća uskoro za Plave iz kaznenog udarca i postavlja 1:2. Nešto kasnije Petković je uputio udarac škaricama treći put ove sezone, ali je Livaković odlično obranio pokušaj refleksnom obranom. Pri kraju prvog poluvremena novo veselje za igrače u žutim dresovima. Na odličan ubačaj iz kornera Petković zabija glavom za povećanje prednosti na 1:3.

U drugom dijelu u igru su ušli mladi igrači Horkaš, Josipović, Ćuže, Franjić, Šutalo i Baturina koji su priključeni prvoj ekipi na pripremama. Upravo se jedan od njih upisao i na listu strijelaca; Moro je precizno ubacio, a Ćuže postigao pogodak glavom za 4:1.

Menalo je pokušao postići pogodak s 20 metara, ali je pogodio tek gredu, a odbijenu loptu zatim je u mrežu još jednom posepremio Ćuže za 5:1. Šutalo je u 63. minuti smanjio prednost pogotkom za konačnih 5:2 za Žute. Igrači i stožer u četvrtak, 10. siječnja, putuju u turski Belek gdje će boraviti na pripremama do 26. siječnja. Plavi će u Beleku odigrati šest prijateljskih utakmica, piše gnkdinamo.hr.

  • +14
Međusobna utakmica igrača Dinama Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

GNK Dinamo 'Plavi' - GNK Dinamo 'Žuti' 2:5 (1:2)

Plavi: Livaković (od 46. Horkaš) - Moharrami, Rrahmani (od. 46 min Franjić), Dilaver (od. 46 min Šutalo), Leovac – Lešković – Hajrović, Gojak, Majer, Oršić – Gavranović (od. 46 min Baturina); Trener: Rene Poms

Žuti: Zagorac (od 46.min Josipović) – Stojanović, Theophile, Perić, Šitum – Gjira (od 46. Matel) – Kadzior, Moro, Olmo, Menalo – Petković (od. 46 min Ćuže); Trener: Nino Bule