stiže alžirac

Dinamo je napadača pronašao u SuperSport HNL-u, a za njega će dati tri svoja juniora

26.06.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Napadačku liniju Dinama danas bi trebao i službeno pojačati Mounsef Bakrar (22), Alžirac koji je prošle sezone u SuperSport HNL-u odigrao sjajno u dresu Istre 1961. Bakrar za početak na Maksimir stiže na jednogodišnju posudbu, a Dinamo je u Pulu za njega poslati čak tri juniora

Nogometaši Istre 1961 započeli su pripreme za novu sezonu, ali momčadi se nije priključio alžirski napadač Mounsef Bakrar (22). Prema za sada dostupnim informacijama, Bakrar bi danas u Zagrebu trebao obaviti liječničke preglede i potpisati za Dinamo!

Već se neko vrijeme Bakrar povezivao s 'modrima' koji su tražili 'osigurač' ako i kad prodaju Brunu Petkovića. I pronašli su ga u SuperSport HNL-u jer alžirski je napadač prošle sezone u dresu Istre 1961 odigrao 31 utakmicu te je uz osam zabijenih golova ostvario i tri asistencije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Dinamo će ga za početak uzeti na jednogodišnju posudbu i to će Istri 1961 platiti oko 400.000 eura, ali ujedno i put Pule poslati tri svoja nadarena juniora. Za sada se čini da će u redovima Istre 1961 u novoj sezoni SuperSport HNL-a iskustvo stjecati Marko Brkljača, Gabriel Rukavina i Fran Topić.

Ako se Dinamo na kraju sezone odluči otkupiti Bakrara, za to će Istri 1961 morati isplatiti oko 1,1 milijun eura.