dosta im je natezanja

Kylian Mbappe za nestvarnih 250 milijuna eura odlazi u Real; šeik ga tjera iz Pariza

23.06.2023 u 09:33

Bionic
Reading

Dugo se čekalo što će odlučiti vlasnik PSG-a, šeik Tamim bin Hamad Al Thani, koji je na sve načine pokušao zadržati Kyliana Mbappea (25) na Parku prinčeva. No, čini se da je i njemu dosta natezanja

Francuski mediji tvrde kako se šeik Tamim bin Hamad Al Thani osobno sastao s Kylianom Mbappeom (25), njegovom majkom i menadžerima, a sve kako bi najveću zvijezdu svog PSG-a nagovorio da ostane u Parizu.

No, kako se sada čini, pregovori su neslavno propali jer je Mbappe šeiku otvoreno rekao da se u PSG-u vidi još samo godinu dana, do isteka ugovora... Jasno da se to nije svidjelo katarskom emiru, te je odlučio da će Mbappea odmah prodati, i to ni manje ni više nego Real Madridu!

'Mbappe će se pridružiti Real Madridu. Katarski emir i Florentino Perez dogovorili su cijenu od 200 milijuna eura plus 50 milijuna eura u bonusima', stoji u objavi francuskih medija.

Podsjetimo, Mbappe je odbio potpisati novi ugovor s PSG-om, ali je u isto vrijeme i jasno rekao da sljedeću sezone želi ostati u klubu.

'Sljedeće sezone ostajem u PSG-u. Odluku o budućnosti donijet ću 2024. godine', poručio je Mbappea i dodao:

'Puno se toga može dogoditi u godinu dana, posebno kad je u pitanju klub kao što je PSG', poruka je Kyliana Mbappea u razgovoru za Telefoot.

Do prije nekoliko dana se nagađalo da bi Real Madrid mogao izdvojiti oko 120 milijuna eura odštete za Mbappea, ali očito je da Perez ne želi propustiti ovakvu priliku pa će 'kraljevi' riskirati nestvarnih 250 milijuna eura kako bi na Santiago Bernabeu doveli jednog od najboljih napadača današnjice.

Kylian Mbappe je 2017. godine stigao u PSG. Prvu sezonu je proveo u klubu kao posuđen igrač Monaca, a zatim je otkupljen za 180 milijuna eura. Do sada je za PSG odigrao 260 utakmica i zabio 212 golova...