POMOĆ PRETUČENOM MLADIĆU

Dinamo i Medveščak u dobrotvornoj akciji

31.03.2010 u 16:58

Bionic
Reading

Hokejaški klub Medveščak i NK Dinamo zajednički su krenuli u dobrotvornu akciju kojom su osigurali avionske karte do Čilea za majku pretučenog mladića i njezinu pratnju

Potaknuti prilogom na Novoj TV vodstvo i igrači KHL Medveščaka odlučili su se odazvati na poziv u pomoć majke pretučenog mladića Ivana Stvorića i osigurati njoj i suprugu Ivanu avionsku kartu za Čile.

Podsjetimo, Ivan Stvorić je iz Zagreba zbog ljubavi otišao u Čile. Ondje je nastradao, opljačkan je i brutalno je pretučen te ostavljen da umre. Nakon što su ga takvoga pronašli utvrđena je fraktura lubanje i krvarenje u mozgu te se na aparatima bori za život. Uza sve to, njegova je obitelj u iznimno teškoj novčanoj situaciji, pa tako Ivanova majka nema za avionsku kartu za Čile kako bi bila sa svojim sinom. U svega nekoliko sati nakon emitiranog priloga avionska karta za gospođu Stvorić bila je osigurana. Nažalost, gospođa Stvorić ima zdravstvenih problema i bila je potrebna još jedna avionska karta za njezinu pratnju.

Nakon što se obitelj obratila za pomoć NK Dinamo, čelni ljudi maksimirskog kluba također su se odlučili pomoći i osigurali sredstva za dodatnu avionsku kartu.

'Iznimno nam je drago da se u pomoć obitelji uključio i Dinamo. To je izvrsna sportska priča dva gradska kluba', rekao je glasnogovornik 'medvjeda' Ranko Vučinić.