BRAZILAC USKORO U TORINU

Diego: 'Juventus mi je ponudio ugovor'

30.04.2009 u 10:19

Bionic
Reading

Juventus već neko dulje vrijeme pokušava u svoje redove dovesti brazilskog veznjaka i člana Werdera Diega, a ako se sve bude odvijalo po planu čelnika 'stare dame', Brazilac će od sljedeće sezone stanovati u Torinu

Mjesecima se već priča o tome da Juventus žudi za Diegom (24) iz Werdera. Mnogi mediji već su se raspisali o tome da su se igračevi menadžeri već sastali s vodećim ljudima torinskog kluba, no dosad nije bilo nikakvih službenih vijesti ni iz kluba ni od igrača. Sve do četvrtka, kad je sam Diego priznao da je razgovarao s Juventusom.

'Razgovarao sam s Juventusom i oni su mi ponudili neke uvjete za prelazak, no zasad ne mogu konkretnije govoriti o toj temi. Ja s Werderom imam ugovor do 2011, tako da moj prelazak ovisi o tom bremenskom klubu. Ja nisam u situaciji govoriti želim li otići ili ne', kazao je Diego u razgovoru za TMW.

S obzirom na trenutačnu situaciju, praktički sve je jasno. Juventus i Diego 'se vole', ostaje samo pitanje da se klubovi međusobno dogovore oko odštete za brazilskog reprezentativca. Prema nekim procjenama, Werder bi mogao tražiti oko 26 milijuna eura za Diega, no pitanje je jesu li u Torinu spremni platiti toliki novac.