GDJE GOD OTIŠAO

'Diego Costa je buntovnik, bit će još bolji!'

15.04.2014 u 14:01

Bionic
Reading

Sjajni napadač Atletica Diego Costa već se mjesecima spominje kao meta Chelseaja u ljetnom prijelaznom roku, a trener Madriđana Diego Simeone to ne smatra nimalo začuđujućim...

Brazilac sa španjolskom putovnicom postigao je ove sezone 26 golova u Primeri i drugi je strijelac lige. Ugovor s Atleticom veže ga do 2018. godine, a Madriđani bi mogli itekako dobro zaraditi ako ga odluče prodati predstojeće ljeto. Chelsea se, zbog problema s napadačima, nameće kao jedan od glavnih kandidata za kupnju.

'Budućnost Diega Coste ovisi isključivo o njemu, odnosno o tome što misli da je najbolje za njega,' rekao je Simeone u razgovoru za AS.

'Normalno je da je Chelsea zainteresiran za njega. To je klub koji je financijski moćan, a osim toga, Samuel Eto'o je sve stariji i Costa bi mogao preuzeti njegov posao. No, u ovom je trenutku on još uvijek naš igrač.'

Argentinski stručnjak smatra i da bi njegov 25-godišnji nogometaš mogao biti u najužem krugu kandidata za Zlatnu loptu.

'Costa još uvijek ima prostora za napredak. On je buntovnik i to mi se sviđa kod njega jer je drugačiji od ostalih. Nadam se da njegov razvoj neće stati. U ovom je trenutku među glavnim kandidatima za Zlatnu loptu,' zaključio je Simeone.