MLAD I LUD

Dečko lijepe Hrvatice izazvao kaos na Roland Garrosu te imao bizarni zahtjev

02.06.2017 u 09:32

Bionic
Reading

Australski tenisač Nick Kyrgios (22) poražen je u drugom kolu Roland Garrosa od Južnoafrikanca Kevina Andersona 7:5, 4:6, 1:6, 2:6, a još jednom je pozornost sportskog svijeta privukao svojim neprimjerenim ponašanjem

Ludom Australcu očigledno nema pomoći. Ni veza s lijepom hrvatskom tenisačicom Ajlom Tomljanović nije primirila njegov temperament koji je opet eksplodirao na terenu.

Kyrgios je i prije plijeno pažnju divljim ispadima, svađao se sa sucima i gledateljima, provocirao suparnike, razbijao, psovao... pa je nešto slično izvodio i u Parizu.

Kad je Anderson krenuo u preokret, Kyrgios je svoju nemoć iskalio na dvama reketima. Posebno je ostala upamćena scena kada je šest puta divljački udario po kontejneru za vodu, a prije toga je zaradio kazneni poen.

Nick Kyrgios - razbijanje reketa na Roland Garrosu

U trećem setu je otišao korak dalje. Okrenuo se prema gledatelju u publici i rekao svoj bizarni zahtjev:

'Donesi mi pivo, ozbiljno to mislim, donesi mi jedno.'

Na odgovor fana na tribini da se šali, Krygios je poručio da to zaista misli.

  • +5
Nick Kyrgios - Roland Garros 2017. Izvor: Reuters / Autor: GONZALO FUENTES

I do kraja meča Australac je imao velikih problema da totalno ne prolupa te je samo dvije opomene bio daleko od kompletne diskvalifikacije s meča.

Kyrgios će definitivno dobiti novčanu kaznu, možda i veću od one na prvom Grand Slamu Australian openu kada je morao platiti 7300 dolara.

Za njega je to sitnica, jer je u karijeri zaradio gotovo 4,5 milijuna dolara samo od turnirskih nagrada.